MercatorShield is verouderd! Gelieve deze service te updaten.

0000001870     -      22-03-2013

Dit bericht geeft gewoon aan dat de versie van MercatorShieldService.exe te oud is om te kunnen werken met deze Mercator-versie.

Updaten gaat heel eenvoudig. Dit gebeurt via de server waarop MercatorShield is geïnstalleerd (doorgaans de SQL-server).

• In automatische modus: klik rechts op het pictogram van MercatorShield in de systray, kies "Update controleren" en volg de aanduidingen van de wizard.

• In manuele modus:
    • download het nieuwe uitvoeringsprogramma dat overeenstemt met de service;
    • klik rechts op het pictogram van MercatorShield in de systray en kies "Service stoppen";
    • vervang het uitvoeringsprogramma in C:\Program Files\MercatorShield\ door de gedownloade versie;
    • klik rechts op het pictogram van MercatorShield in de systray en kies "Service starten".

De update kan worden uitgevoerd zonder dat de gebruikers Mercator moeten afsluiten (maar dit moet wel zo snel mogelijk gebeuren).

Bij het opstarten van Mercator verschijnt de volgende foutmelding: MercatorShield is verouderd! Gelieve deze service te updaten.

MercatorShield is obsolete ! Please update this service.