Probleem met de functie "oplijsten" in het 4e informatiebestand

0000001170     -      27-01-2011

U moet de parameters invoeren in "Tools / Schermen Lijsten / 4e informatiebestand".

Hallo,

Ik had een vraag over de knop "Oplijsten" in het 4e informatiebestand in een Mercator-dbf.

Ik heb opnieuw de test gedaan, en de knoppen "Zoeken" en "Filteren" veroorzaken hetzelfde probleem.

Wanneer men er op klikt, bevat de lijst geen enkel resultaat, maar krijgt men een blanco blad te zien.

Kunt u me wat uitleg geven over dit probleem?