Sorteren in een informatiebestand

0000002334     -      29-11-2016

In “Tools / Opties – Informatiebestanden” bestaat er een lijn “sorteer opzoeking …” om elke informatiebestand aan te passen.

Het is daar dat het mogelijk is om de gewenste sorteermethode aan te duiden.

Alle items die opgenomen worden in deze zone moeten een waarde van het karakter type teruggeven.

Bijvoorbeeld met het sorteren op het logisch veld S_SOMMEIL en op toets 1 : (CASE WHEN S_SOMMEIL =0 THEN ‘0’ ELSE ‘1’ end), S_CLE1

De sleutelwoorden ‘DESC’ en ‘ASC’ zijn niet geaccepteerd in de syntax.

Goeiedag,

Ik wil de standaard sorteervolgorde veranderen wanneer ik op de “Lijst” knop klik in een artikel fiche.

Dank u