SQL Error: de lengte of de gespecificeerde nauwkeurigheid 0 is ongeldig.

0000002705     -      13-06-2017

Op vele plaatsen in het programma gebruikt Mercator de Bulk-functionaliteit van de SQL-server. (Deze wordt hoog aangeprezen voor zijn uitstekende prestaties.)

De kolommen van het type TEXT zijn niet toegankelijk via Bulk. Dit type SQL wordt afgekeurd afgekeurd en moet vervangen worden door varchar(MAX). Systematische vervanging van deze velden kan gebeuren via de geavanceerde tools van Mercator. “Tools-Geavanceerde Tools-SQL Database-Structuur controleren”

Ik krijg volgende SQL-error

Error Number: 1001

de lengte of de gespecificeerde nauwkeurigheid 0 is ongeldig.