Incorrecte operator voor het gegevenstype. De operator is add, het type is sql_variant

0000001254     -      31-07-2019
Verouderd

Onze functie TRANSFORM, die werd geschreven voor de SQL-server, levert een SqlVariant op. Dit type veld kan niet worden gecombineerd met een andere tekenreeks. Er moet dus een omzetting worden geforceerd naar een tekentype.

In uw opdracht moet u

transform(q,m.PICT_Q)

vervangen door

cast(transform(q,m.PICT_Q) as char(15)).

De onderstaande opdracht

select transform(q,m.PICT_Q)+' | '+pieds_v.journal+' | '+str(pieds_v.piece)+' | '+cli_x.c_nom as ligne from pieds_v (NOLOCK),lignes_v (NOLOCK),cli_x (NOLOCK) where (id_cli=cli_x.c_id) and (pieds_v.id+pieds_v.journal+str(pieds_v.piece,10)=lignes_v.id+lignes_v.journal+str(lignes_v.piece,10)) and (pieds_v.type=3) and (left(id_article,10)=?m.l_id) order by date

genereert deze fout: Incorrecte operator voor het gegevenstype. De operator is add, het type is sql_variant

Waar zit de fout? Dank bij voorbaat.

De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.