U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Module voor het genereren van een brief in Word met de gegevens van de klant

0000000777     -      21-11-2011
Verouderd

attention_Aruba Vanaf de versie Aruba, zie deze pagina.

Met de onderstaande module kan op basis van een standaard Worddocument een brief in Word worden gecreëerd die de gegevens van de klant bevat.

Een knop die wordt toegevoegd aan het informatiebestand "Klanten" kan deze verbinding activeren. De knop moet gelinkt zijn aan het commando DO _LETTRETYPE.PRG.

Het standaard Worddocument moet in de subdirectory Files van de gegevensdirectory van Mercator worden geplaatst. Het PRG-bestand moet in de hoofddirectory van Mercator worden geplaatst.

De module creëert de brief in de directory die overeenkomt met het tabblad Bestandsbrowser van de actuele klant.Te laden : 0000000777.zip (2 Kb - 11-02-2004)


De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.