U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Hoe kan men een afgedrukte getrouwheidskaart opnieuw afdrukken ?

0000000569     -      11-01-2012

Vanaf de versie 3.3.82, laat Mercator toe om de uitgegeven getrouwheidskaarten te bewaren. Dit gebeurt via "Tools/Opties/Getrouwheidskaart/Bewaren van de getrouwheidskaart". Deze kaarten worden bewaard onder de vorm van een ASCII bestand. Deze vorm is compatibel met de ticketprinter. Deze bestanden worden in de map Bestanden bewaard die verbonden is aan de klant. Deze bestanden hebben als naam CF, gevolgd door de datum in omgekeerde vorm en het uur.

Deze oude getrouwheidskaarten zijn op een eenvoudige wijze opnieuw af te drukken door een drukknop die zich onderaan rechts in het tabbald "Getrouwheidskaart van klantenfiche bevindt. Indien er meerdere kaarten zijn zal een lijst worden voorgesteld.

De afdruk van de oude getrouwheidskaarten gebeurt zoals de afdruk van de lopende getrouwheidskaart en altijd op de ticketprinter.