U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Hoe meer dan 3 categorie├źn per informatiebestand bieden ? (legacy)

0000000938     -      10-10-2015
Verouderd

In Mercator versie 5.2 of later kan via de optie "Tools / Opties / Informatiebestanden / Aantal categorieën" het aantal categorieën worden bepaald (max. 9) dat beschikbaar moet zijn in elk van de informatiebestanden. Mercator biedt standaard 3 categorieën.

Voor deze verschillende categorieën kunnen parameters worden ingevoerd via het menu "Tools / Set-up / Categorieën".

In de informatiebestanden moeten de rolmenu's die meer dan 3 categorieën bevatten, manueel worden toegevoegd via de schermparameterinstelling.

Deze rolmenu's moeten worden gelinkt aan een opdracht van het type: (bijvoorbeeld voor de categorie 4 van de klanten)

SELECT NOM FROM CAT_CLI ORDER BY NOM WHERE TYPE=4

 

attention_arubaIn Aruba is er geen behoefte om de SQL-query te bepalen.De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.