U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Wanneer u betalingen voorbereidt, kunt u alle betalingsvoorstellen voor alle leveranciers vermelden

0000002919     -      01-07-2019

Bij het voorbereiden van betalingen toont Mercator Boekhouding standaard twee rasters. Het bovenste raster wordt gebruikt om de leverancier (of klant of algemene account) te selecteren en het onderste raster toont vervolgens de voorgestelde betalingen voor die leverancier. Voor de behandeling van grote hoeveelheden betalingen en / of wanneer een betalingsselectiestrategie wordt gekozen die in hoofdzaak rekening houdt met de beschikbare contanten en de vervaldatum van de uit te voeren betalingen, kan het nuttig zijn rechtstreeks op alle betalingen in te spelen. de betalingen die moeten worden gedaan, ongeacht de leverancier. Deze lijst kan op vervaldatum worden gesorteerd door in de titel van deze kolom te klikken.

Mercator 10.5 of hoger biedt deze mogelijkheid via de optie "Accounting / Betalingen: Alle accounts tegelijkertijd verwerken", die moet zijn ingesteld op JA.

Gebruikelijke interface

 

Interface na activatie van deze optie