U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Actie brief verzenden

0000001094     -      24-10-2015

Om deze actie te installeren :

 • Het ZIP-bestand hierbij gevoegd uitpakken
 • Het ZIP-bestand hierbij gevoegd uitpakken
  attention_aruba Het zipbestand bevat twee bestanden in "Mercator Action"-formaat :
  1. een bestand MACTX gebruikt voor de versie Aruba
  2. een bestand MACT gebruikt voor de versies Legacy
  en de indeling van de letter
  1. een bestand REPX gebruikt voor de versie Aruba
  2. een bestand FRX en een bestand FRT gebruikt voor de versies Legacy
 • Meer informatie om een snelle installatie

Het bestand bevat de parameters voor de volgende actie : een brief direct vanuit Mercator verzenden, zonder gebruik te maken van enig tekstverwerkingsprogramma.

De body van de brief zal worden ingevoerd in een object van het type "HTML-editor"; hierdoor kunt u alle gewenste typografische tekens invoeren.

In het bovenste gedeelte van het formulier staan de velden voor de gegevens van de geadresseerde; deze worden automatisch ingevuld vanuit het basisinformatiebestand.

Het model van de brief kan makkelijk worden gepersonaliseerd door de lay-out "CRM_COURRIER.REPX" (versie Aruba) / "CRM_LETTRE.FRX" (versies Legacy) aan te passen.

Het model van de brief kan makkelijk worden gepersonaliseerd door de lay-out "CRM_COURRIER.REPX" aan te passen.

Dit actiemodel is perfect geschikt voor direct mail. In dat geval moet u in het actiemodel de afdrukwijze vastleggen op "Automatisch" om te vermijden dat u de afdruk van elk exemplaar moet bevestigen.Te laden : 0000001094.zip (12 Kb - 25-10-2015)