U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Actie CRM fiduciaire: Intrastat aankomsten

0000001618     -      24-10-2015

Om deze actie te installeren :

  • Het ZIP-bestand hierbij gevoegd uitpakken
  • Het ZIP-bestand hierbij gevoegd uitpakken
    attention_aruba Het zipbestand bevat twee bestanden in "Mercator Action"-formaat :
    1. een bestand MACTX gebruikt voor de versie Aruba
    2. een bestand MACT gebruikt voor de versies Legacy
  • Meer informatie om een snelle installatie

Het bestand bevat de parameters voor de volgende actie : de opmaak mogelijk maken van de Intrastat-aangifte voor de verwervingen (aankopen en negatieve uitgaande documenten) van klantendossiers van de fiduciaire.

Het formulier van deze actie omvat naast de gebruikelijke velden "Vervaldatum" en "Herinnering" ook een knop "Opstellen".
Via deze knop kan het dossier worden geopend dat gelinkt is aan het informatiebestand van de actie (bv. het dossier van de klant van de fiduciaire) en kan vervolgens worden voorgesteld om de actie aan te duiden als voltooid.

Daartoe moet deze actie gegenereerd worden vanuit het menu dat aan het informatiebestand gelinkt is, optie "Acties fiduciaire genereren".

Dit actiemodel voorziet dat, zodra de aangifte afgedrukt is, de actie in het basisdossier (dossier van de fiduciaire op zich) automatisch aangeduid wordt als voltooid en de actie voor de volgende opmaak van deze fiches automatisch wordt gecreëerd.Te laden : 0000001618.zip (3 Kb - 25-10-2015)