U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Actie SMTP-mail verzenden met opvolgingsbeheer

0000001555     -      24-10-2015

Om deze actie te installeren :

  • Het ZIP-bestand hierbij gevoegd uitpakken
  • Het ZIP-bestand hierbij gevoegd uitpakken
    attention_aruba Het zipbestand bevat twee bestanden in "Mercator Action"-formaat :
    1. een bestand MACTX gebruikt voor de versie Aruba
    2. een bestand MACT gebruikt voor de versies Legacy
  • Meer informatie om een snelle installatie

Het bestand bevat de parameters voor de volgende actie : een mail verzenden via Mercator als SMTP-e-mailaccount. Voor de installatie moet u eerst het veld "feedback" (type bit) toevoegen aan de tabel "actions.dbf".

De bestanden "cli_actions.prg" en "xlead_actions.prg" moeten in de hoofddirectory van Mercator worden geplaatst om de opmaak van het actierooster in de klanten- en prospectenfiche te wijzigen.

attention_aruba In de Aruba-versie moet de customizer SigCli of SigXlead ingevuld worden met het voorbeeld in het ZIP-bestand in de bijlage. Het volstaat om de ongewenste namespace in de opmerkingen te plaatsen (of deze te verwijderen). Het valt aan te bevelen deze customizer in de databank op te slaan.

De customizer SigCli of SigXlead moet ingevuld worden met het voorbeeld in het ZIP-bestand in de bijlage. Het volstaat om de ongewenste namespace in de opmerkingen te plaatsen (of deze te verwijderen). Het valt aan te bevelen deze customizer in de databank op te slaan.

Deze actie is identiek aan de actie "SMTP-mail verzenden", maar maakt het daarbij ook mogelijk om de opvolging van de e-mailzending te beheren. Komt er een antwoord op een e-mail, dan hoeft u enkel de respectieve actie te openen en het vakje "feedback" aan te vinken. Bij validatie van de actie stelt Mercator voor om een nieuwe actie te creëren om het opvolgingstraject voort te zetten. Deze opvolging kan bijvoorbeeld gebeuren via een nieuwe e-mail of een afspraak.

Als een actie op deze manier wordt gecreëerd, is ze gelinkt aan de actie "SMTP-mail verzenden met opvolging". Daardoor is het ook mogelijk om ze direct te raadplegen vanuit de nieuwe actie met behulp van de pijltjes naast de knop "VOLTOOID".Te laden : 0000001555.zip (10 Kb - 25-10-2015)