U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Vrije Memo in de hoofding van het document

0000000203     -      01-09-2011
Verouderd

Mercator laat het beheer toe van vrije memo's (9 maximum) in de hoofding van het document. Om deze vrije velden te gebruiken, is het nodig om de struktuur van de tabellen PIEDS_V (voor de verkopen) of PIEDS_A(voor de aankopen) aan te passen. De wijzigingen moet op het einde van de struktuur worden toegepast, maar voor de vrije velden. Deze velden moeten de namen NOTE1, NOTE2, ... (type Memo) dragen. (Wijziging via het programma TOOLS - Wijziging van de bestandsstrukturen ) De overeenstemmende zone Caption mag worden ingevuld met een omschrijving die in de titel van de overeenstemmende tabbladen moet verschijnen. Via het menu "Tools/Setup/Nota's", is het mogelijk om bepaalde memo's op te slaan die automatisch kunnen worden opgeroepen in de hoofding van het dokument. Indien deze optie in het grijs staat, volstaat het om de bijgevoegde file te downloaden en te unzippen in de DATA-map. (+Herindexeren)

Te laden : 0000000203.zip (0 Kb - 09-11-2006)De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.