U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Analytische boekhouding (legacy)

0000000035     -      10-10-2015
Verouderd

Mercator kan samen met de analytische boekhouding van POPSY worden gebruikt. Om deze functies in te stellen moet de volgende procedure worden gevolgd: :

 • Via TOOLS, Voeg een kolom ANALYT toe aan het bestand LIGNES_V.DBF van het type "Character" met een lengte van 10.
 • Voor de gewenste sekwenties, kunnen de ingave schermen als volgde worden gewijzigd: Klik op de blauwe knop van de instellingen van de sekwenties en voeg een lijn toe aan lijst. Klik op het vakje van Syst om het vinkje te verwijderen en voeg volgende codes toe :
  Name : ANALYT
  Source : LIGNES_V_TMP.ANALYT
  Order : 99
  Width : 60
  Caption F : Analytique
  Caption N : Analytisch
Het "Analytisch" stelsel van POPSY wordt ingelezen bij het opstarten van Mercator. Sinds de versie 4.0.23, kan het zelfde princiepe worden toegepast voor de aankopen.(LIGNES_A_TMP)De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.