U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Algemeenheden in verband met de OLE verbinding met Mercator legacy

0000000160     -      30-06-2016
Verouderd

Deze pagina betreft alleen de legacy en Aruba versies.
Informatie over de Majuro versie is hier beschikbaar.

Mercator beschikt over een OLE server, voorgesteld onder de vorm van een DLL (MercatorOle.dll). Deze module laat de injectie toe van (Aankoop/Verkoop)verrichtingen vanuit een externe toepassing (Access, Delphi, ...) De injectie van de verrichtingen via de OLE server gebeurt volgens de zelfde regels van bewaring en updaten van de databank als bij de ingave in de interface. Zo worden de verrichtingen opgenomen op het niveau van de voorraad.

De ZIP-File beschikbaar op pagina mercatorole.exe-legacy-en-aruba-versies.html bevat de OLE Server van Mercator. Deze file moet men unzippen in de hoofdmap van Mercator. De OLE Server moet geregistreerd worden in elk register van IEDER station dat de OLE server wenst te gebruiken. Om dit uit te voeren, voer het programma MercatorOLE.EXE door hem de volgende parameter mee te geven "/REGSERVER".De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.