U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Bundellijst: Artikels raadplegen

0000002768     -      23-07-2020

Deze bundel laat toe om artikelen op te zoeken om zo verschillende informatie te verkrijgen, inclusief de geschiedenis van recente verkopen. De opzoeking gebeurt op de velden omschrijving en de 3 zoeksleutels, de zoekopdracht is "bevat".

Deze bundel vereist het commercieel beheer van Mercator.

De knop rechts van het zoekvak is een SearchScanButton. Als de telefoon over een camera beschikt, kan deze gebruikt worden om een streepjescode te scannen. Het resultaat van deze scan wordt automatisch in het zoekveld geplaatst.

Opmerking: De scanknop kan niet dezelfde prestaties bieden als een echte barcodescanner. De benodigde tijd om een scan kan langer duren, dit is afhankelijk van de kwaliteit van de mobiele camera, de leesbaarheid van de barcode en de helderheid.

Deze bundel laat zien hoe u een parameter van het type bit (boolean), beheerd door een SearchSwitch (Schakelaar Aan/Uit -> True/False = 1/0)

consultation_articles_1_nl     consultation_articles_2_nl     consultation_articles_3.nl


Snelle installatie: het bestand Artikels.pngb kan ingelezen worden via de knop "Openen", terug te vinden onderaan in het configuratiescherm.