U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Draagbare toepassing Unitech Hornet PT600 - PT630 - HT630

0000000184     -      17-08-2011

De bestanden in dit zip-bestand stemmen overeen met het programma dat in de Unitech Hornet PT600 - PT630 - HT630 gedownload moet worden.

Dit vereist de installatie van het programma JobGen Lite dat samen met de PT600 wordt geleverd en in het bijgevoegde zipbestand zit. De toepassing wordt geleverd voor 3 versies van de Unitech-terminal:

  • PT600
  • PT630
  • HT630

Gelieve de MERCATOR.EXE- en JENG.EXE-versie te gebruiken die overeenstemt met de gebruikte terminal.

Om de toepassing te installeren in de PT600, volstaat het de inhoud van het juiste zip-bestand te downloaden. De download kan gebeuren met behulp van het programma MULTI32.EXE. Wij verwijzen naar de handleiding van dit toestel voor alle bijkomende informatie.
Het is mogelijk dat u er bij de laatste HT630-versies niet in slaagt om mercator.exe of jeng.exe volledig te downloaden met behulp van multi32.
Dat blijkt dan uit een "Download geslaagd"-bericht in het multi32-berichtenvenster, terwijl het downloadpercentage nog geen 100 % aangeeft.
Een andere aanwijzing is dat de terminal bij het opstarten op MEM BIOS blijft hangen ... en wanneer u mercator.exe uitvoert na het openen van het menu "Run" (iets langer drukken op de toets cmd), start de toepassing niet op en keert u terug naar het menu "Run".
De oplossing voor dit probleem bestaat erin het programma jobjen plus te gebruiken om mercator.exe en jeng.exe in de terminal te laden.
Zodra u dit programma hebt opgestart, moet u in eerste instantie verbinding maken met de terminal.
In het linkergedeelte van uw scherm krijgt u dan de boomstructuur van uw machine te zien, in het rechtergedeelte de content van de terminal.
Om mercator.exe en jeng.exe over te zetten, selecteert u de beide programma's op uw pc en sleept u ze naar het zwarte vierkant van het terminalgedeelte.

De hierbij geleverde toepassing PT600 laat toe om op draagbaar terminalniveau barcodes en hoeveelheden in te voeren.

Sinds 27/02/2002 laat deze toepassing ook toe om serienummers in te lezen. De klassieke import (inventaris, klantenbewegingen ...) wordt geïnitialiseerd via F1. De invoer van serienummers wordt geïnitialiseerd via F2.

Sinds 10/12/2007 bestaan er 2 versies van deze toepassing. De standaardversie (1) vraagt de invoer van een artikel en van de bijbehorende hoeveelheid; versie 2 vraagt enkel de invoer van een artikel, de hoeveelheid is standaard vastgelegd op 1.

Opgelet: tussen 2 inleesbeurten van verschillend type (F1 of F2) moet het transferbestand worden gereset.

Zie ook deze pagina.Te laden : 0000000184.zip (407 Kb - 01-12-2008)