U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Hoe Visual FoxPro-code uitvoeren buiten Mercator ?

0000000776     -      31-01-2011
Verouderd

Om een Visual FoxPro-code buiten Mercator uit te voeren, is het noodzakelijk dat u beschikt over de volledige Visual FoxPro-omgeving, en niet enkel over de run-time. Visual FoxPro moet afzonderlijk worden aangekocht bij een verdeler van Microsoft-producten.

Daarbij moet u rekening houden met de volgende versies:

  • Mercator 2.x: Visual FoxPro 5.0
  • Mercator 3.x: Visual FoxPro 6.0 sp2
  • Mercator 4.x: Visual FoxPro 7,0 sp1
  • Mercator 5.x: Visual FoxPro 8,0 sp1
  • Mercator 6.x: Visual FoxPro 9.0 sp1

Om dit programma niet te moeten aankopen, stelt INEO een beperkt uitvoeringsprogramma van Visual FoxPro-code ter beschikking, FoxPrompt.exe. Dit omvat een uitvoeringsvenster dat lijkt op "Tools / Prompt Fox", maar niets te maken heeft met Mercator.

Het FoxPrompt-programma dat overeenstemt met de versie van de Visual Foxpro-run-time, moet worden gebruikt.

Opgelet: aangezien dit hulpprogramma helemaal losstaat van Mercator, beschikt het niet over de standaardfunctie om Mercator-tabellen te openen. U zult de tabellen waarin u wenst te werken, dus manueel moeten openen (met het USE-commando, bv.: use m:\mercator\data\stock shared).

In de FoxPrompt.exe-versies van na 22/5/2005 ondersteunt het uitvoeringsprogramma 2 parameters:
  • de naam van een PRG-bestand met de uit te voeren code,
  • 1 voor een automatische en stilzwijgende uitvoering.


Te laden : 0000000776.zip (24 Kb - 16-06-2006)De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.