U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

PDF duplicaten in de SQL-database : het display van de data directory bevriest

0000002315     -      25-11-2016

Het genereren van PDF duplicaten kan een zeer grote hoeveelheid documenten aanmaken. Wanneer de PDF duplicaten worden opgeslagen op de SQL-database kan het lijken of het beeldscherm bevriest tijdens het opstarten, als het een groot aantal is.

Het component dat de SQL bestanden weergeeft is bedoeld voor gebruik door een “mens”. Hij is daarom niet ontworpen om enkele duizenden documenten te tonen in een lijst waarin om het even welke mens de informatie die hij zoekt niet vind.

De PDF fiches kunnen daartegenover makkelijk gevonden worden met de “Dubbele PDF” knop dat aanwezig is in alle documenten van het bedrijfsbeheer of in het “Venster – Klanten/Leveranciers Historiek” en het vakje “Dubbele PDF” aan te vinken.

Daarom heeft de map met alle dubbele PDF’s er voordeel bij om verborgen te zijn. Daardoor is het mogelijk om bij “Vensters / Verberg SQL Data Directory <repdata\pdf” JA aan te duiden.