U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Doelstelling en werking van deze rubriek

0000001142     -      27-12-2014

Deze rubriek is bedoeld om de antwoorden die de supportdienst van Mercator geeft, ter beschikking te stellen van zoveel mogelijk personen. Elk bericht uit deze rubriek moet dan ook opgesteld worden als een bijkomende opleidingsmogelijkheid alsook als een beschikbaar antwoord op de vaak gestelde vragen. Sommige berichten veronderstellen een al dan niet grondige kennis van Mercator. Aangezien het antwoord van de supportdienst altijd aangepast is aan het competentieniveau van de persoon die erom gevraagd heeft, moet de informatie uit deze rubriek dan ook met de grootste voorzichtigheid worden gebruikt, want iedereen beschikt over een ander capaciteitsniveau.

Het gebruik van de informatie uit deze rubriek valt volledig onder de verantwoordelijkheid van de persoon die ze toepast. Mercator kan dan ook in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor storingen, gegevensverlies ... die voortvloeien uit een incorrect of foutief gebruik van deze informatie.

De pagina's uit deze rubriek bestaan uit stukken tekst uit uitgewisselde mails. U moet ze dus lezen "van beneden naar boven": het laatste antwoord staat altijd bovenaan.