Print GS1-128 barcodes met speciale karakters

0000002621     -      04-04-2018

Goeiedag

In dit geval, moet men de property AutoEncode van de barcode op false zetten. Eens gedaan, moet men de barcodes manueel genereren zoals uitgelegd in onderstaande afbeelding.
Dit zal de code &1; omzetten naar FNC1.

http://www.fast-report.com/documentation/UserManFrNET-en/index.html?barcodeobject.htm

Goeiedag,

Ik heb de barcode GS1-128 (EAN128) nodig voor onze klant. Met de barcode ‘Code128’ (ondersteund door Mercator) werkt het niet, de klant heeft daadwerkelijk behoefte aan de barcode van de GS1-standaard. Het verschil tussen deze 2, is dat de standaard GS1 speciale karakters gebruikt voor de format van de barcode, bijvoorbeeld . Hoe kan men dit doen in de report-editor van Mercator?