Xlookup met index Docum

0000002219     -      04-10-2015

DOCUM was een index van de DBF-versie die in de huidige versie dan ook niet werd overgenomen. De bijbehorende expression was JOURNAL+str(PIECE,10)

Zo schrijft u de nieuwe xlookup

MercatorController.xFunctions.xLookUpString("LIGNES_A", "JOURNAL", "PFR", "ID", "(piece=20130161)").TrimEnd()

Het laatste argument is om het even welke clause where SQL die het zoeken beperkt.

Kan dit werken?
Dialogs.Stop(MercatorController.xFunctions.xLookUpString("LIGNES_A","DOCUM","PFR  20130161   ","ID").TrimEnd());

Deze xlookup geeft resultaat in een xbase-scherm, maar in een customizer werkt het echter niet.