U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Linttabblad op maat: Mercator Roaming

0000001866     -      22-02-2011
Verouderd

Dit linttabblad op maat laat toe om in het Mercator-lint de functionaliteit Mercator Roaming toe te voegen. Via deze functionaliteit kan een 'Commercieel beheer'-document worden opgevraagd waaraan op een andere werkpost is begonnen.

roaming_onglet

Het bijgevoegde zipbestand bevat de broncodes in C# van dit tabblad op maat.

Voor een snelle test volstaat het de assembly \bin\Release\RoamingPanel.dll in de hoofddirectory van Mercator te plaatsen en te installeren overeenkomstig punt 2 van de parameterinstelling voor tabbladen op maat in het Mercator-lint.

Te laden : 0000001866.zip (3168 Kb - 14-10-2010)De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.