U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Vrije velden in de hoofding van dokumenten

0000000137     -      06-11-2012
Verouderd

Mercator laat het beheer toe van vrije velden de hoofding van het dokument: Om deze velden te installeren, volstaat het om de tabelstruktuur van Pieds_V (voor de verkopen) of Pieds_A ( voor de aankopen) aan te passen. De wijzigingen moet op het einde(Onderaan) Wijziging van de bestandsstrukturen)

De zone Caption die overeenstemt met het toegevoegde veld, kan vervolledigd worden met de omschrijving die tevoorschijn zal komen in de verschillende schermen. ( Vb: Variabele Referentie2 -> Caption Uw Referentie)

Via "Tools/Options/Ingave", is het nodig om de parameter " Aantal vrije velden" te wijzigen en het aantal toe te voegen dat overeenstemt met het aantal toegevoegde vrije velden in de bestandsstruktuur.

Dit systeem past automatisch de interface van Mercator aan om zodoende de informatie in de nieuwe vrije velden toe te voegen. De naam van de velden wordt in de interface opgenomen.

Enkel de velden van het type "Character" worden herkend.

pieds_v


Deze functie vereist een versie die werd gereleased na 07/06/1999.De pagina die u wenst te bekijken heeft betrekking op een versie van Mercator die commercieel niet meer beschikbaar is en niet meer wordt ondersteund.

Mercator is een applicatie .net en maakt gebruik van een database SQL Server. De gegevens op deze pagina stemmen niet overeen met deze eigenschappen.