U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Bundellijst: Raadplegen Klanten in de buurt (kaart)

0000002955     -      14-02-2020

Deze bundel vereist versie 2.7 of hoger van MercatorPenguin. Het werkt op precies dezelfde manier als het raadplegen van klanten in de buurt (lijst), behalve dat de weergave van de klantenlijst wordt weergegeven in de vorm van pinnen op de kaart.

Het verschil in configuratie is op het niveau van de XAML ListViewCell-code die moet verwijzen naar het pinobject. Het onderstaande voorbeeld toont een geldige XAML-code voor de weergave van elke pin die wordt gebruikt om een klant te lokaliseren.

<m:Pin Label="@C_NOM" Address="@ADRESSE">
    <maps:Pin.Position>
        <maps:Position>
            <x:Arguments>
                <x:Double>@C_LAT</x:Double>
                <x:Double>@C_LONG</x:Double>
            </x:Arguments>
        </maps:Position>
    </maps:Pin.Position>
</m:Pin>

clients_a_proximite_carte_n    clients_a_proximite_carte_ios_n

Een klik op een speld toont het informatievenster met de eigenschappen Label en Adres. Een klik op dit informatievenster brengt u naar de volgende stap van de bundel voor deze klant.

De kaart wordt automatisch gecentreerd en ingezoomd op basis van de weer te geven posities.


Snelle installatie : het bestand Raadplegen klanten in de buurt (kaart).pngb kan worden gelezen via de knop "Openen" onderaan het configuratiescherm.