U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

MercatorPda: invoer van de plaats van vertrek en de plaats van bestemming bij transfer van depot.

0000002943     -      15-10-2019

Met de MercatorPda 2.1 of later mobiele applicatie kunt u twee locaties invoeren. Dit is handig voor depottransfers: vertreklocatie en plaats van bestemming. Dit kan worden ingesteld op het derde tabblad van de toepassing.

Er zijn drie mogelijkheden voor deze functie:

  • Plaats-naar-plaats : Wanneer een artikel wordt ingegeven, moet de gebruiker eerst de startlocatie en vervolgens de bestemmingslocatie invoeren.
  • Invoer met document + voor artikel : de gebruiker kiest slechts één keer de startlocatie bij het aanmaken van een nieuw bestand in de PDA en vervolgens voor het invoeren van de artikelcode.
  • Invoer met document + na artikel : de gebruiker kiest slechts één keer de startlocatie bij het aanmaken van een nieuw bestand in de PDA, en vervolgens na het invoeren van de artikelcode.

Ter herinnering, deze optie moet worden bepaald voordat u een nieuw bestand in de PDA aanmaakt. Deze optie blijft gedurende de gehele levensduur van het bestand gekoppeld aan het bestand.