U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Aantal registraties waarvoor een SQL-opdracht geldt

0000002537     -      28-09-2018

U moet deze handtekening van Api.SqlExec gebruiken : Api.SqlExec(cmd, ref n_records)

n_records (int) vermeldt het aantal betrokken records.


Hallo,

Is het mogelijk om na een sqlexec(m.m_sql, " UPDATE ... ") te weten hoeveel registraties geactualiseerd zijn, zoals op het tabblad SQL van de code editor, door een extra parameter in te geven voor de sqlexec of via een specifieke functie?