Een variabele uit MercatorUi.Globals.Params bewaren

0000002544     -      21-04-2016

In feite moeten we de optie waarin de params worden opgeslagen wijzigen.
In MajuroMajuro is dit eenvoudig, dit wordt gedaan in de SQL-tabel OPTIONS.

update OPTIONS set valeur='...' where (type='LAST_XML') and (stem='PARAMS')

Hallo,

In een ontwikkeling, gebruik ik een persoonlijke variabele "LAST_XML" Deze waarde recupereer ik op volgende manier: string last_xml = MercatorUi.Globals.Params["LAST_XML"];

Vervolgens wens ik de waarde van LAST_XML te verhogen: MercatorUi.Globals.Params["LAST_XML"]=Convert.ToString(Convert.ToInt32(last_xml)+1);

De verhoging werkt indien Mercator geopend is. Als ik Mercator sluit en ik herbegin met de code te gebruiken, komt het getal uit LAST_XML niet meer overeen.

Wat moet ik doen om de waarde LAST_XML te updaten?