Foutmelding Czam vic_msg_code = 50 53 <> Pdv_Debit_Result

0000002850     -      09-10-2020

Goeiedag, zie hier de informatie die door Worldline werd gegeven:

Er is waarschijnlijk iets mis met de instellingen van de terminal, dus het stuurt statusberichten naar de kassier telkens als er een kaart wordt ingestoken of verwijderd.

U kan dit deactiveren via het MENU van de terminal :

• STOP OK MENU
  • 3. Terminal setup
  • 0. Next
  • 9. Technician only
  • password: xxx + OK (contacteer uw verdeler voor het wachtwoord)
  • 4. Hardware setting
  • 2. ECR protocol
  • -> NVIC -> OK -> TICKET… -> OK -> ECR width… -> OK -> STATE INFORMATION BY ECR” (selecteer niet ALWAYS)
    Soms moet men de optie 'ALWAYS' selecteren, de instellingen verlaten, de czam herstarten, en de optie wijzigen naar "BY ECR" opdat deze optie geaccepteerd wordt.
  • TimeOut -> OK
  • "Stop" (3 keer - totdat de terminal opnieuw opstart).

Met vriendelijke groet,

Goeiedag,

Sedert enkele dagen ontvangt de klant volgend bericht "Het ontvangen transactieresultaat komt niet overeen met een betalingstransactie! vic_msg_code = 50 53 <> Pdv_Debit_Result"

Heeft u een idee wat de oorzaak van dit probleem kan zijn?

Bedankt.

Sleutelwoorden: technisch