Handscanner Honeywell 1202g: dubbel "return" probleem

0000002588     -      24-03-2021

Met een Honeywell 1202g scanner , bekomen we een dubbele insert van lijnen, bij het coderen van een document uit het commercieel beheer. Het resultaat is dus een lege lijn tussen elke lijn van het document.

Ziehier de benodigde manipulaties om deze dubbele te annuleren:

• Installeer de toot EZConfig (op de site van Honeywell)
  • Open en laad de configuratie in de tool
  • In menu 3 "Data formatting", moet men het achtervoegsel van de lijn "All Symbologies" wijzigen en enkel de waarde van [CR] behouden in plaats van [CR][LF].