Het event van de annulatieknop van een document stopzetten

0000002218     -      04-10-2015

Ik denk dat het opvangen van de klik op de 'annuleren'-knop geen echte oplossing is aangezien de gebruiker altijd het venster kan sluiten via het sluithokje.

Het is het eenvoudigste om een van de klassieke events van de Form te onderscheppen:
  • FormClosing
  • FormClosed
In je code kan je de volgende eigenschappen van de BillingForm lezen:
  • bool IsModified: werd het document gewijzigd?
  • bool Saved: werd het document opgeslagen?
Dus if (billingForm.IsModified && !billingForm.Saved) geeft goed aan dat er wordt geprobeerd om deze wijzigingen te annuleren.

Deze methode geldt ook voor ActionsForm, BookingForm en TransferForm.

Goeiedag!

Is het in C# mogelijk om het event van de annulatieknop van een commercieel beheersdocument te onderscheppen?

Indien ja: hoe?