Hoe kan je in een leveringsequentie van het commercieel beheer van Aruba, een kolom weergeven met hierin het bestelsaldo.

0000002253     -      24-06-2016

Om dit te doen, volstaat het om een kolom toe te voegen via het parametreringenscherm, waarvan de expressie het volgende is:

Math.Round(Math.Round(q_bo, MercatorUi.Globals.N_DEC_Q) != 0 ? Api.Max(q_bo - q, 0) : 0, MercatorUi.Globals.N_DEC_Q)

Om deze kolom te printen in de report-editor, moet men deze formule geruiken:

[IIf([LIGNES_V.ID_ARTICLE] != "" && [LIGNES_V.Q_BO] != 0, FormatNumber([LIGNES_V.Q_BO]-[LIGNES_V.Q], [N_DEC_Q]), "")]

Hoe kan je in een leversequentie van het commercieel beheer van Aruba, een kolom weergeven met hierin het bestelsaldo.