Import XLSX met formules : cellen op nul

0000002245     -      21-02-2014

Bij XLSX-cellen wordt het resultaat van de formuleberekening niet in het bestand opgeslagen. En de bibliotheek die we gebruiken om deze Excel-import uit te voeren kan dit resultaat niet opnieuw berekenen. (Dat zou ook niet mogelijk zijn aangezien deze formules om het even welke Excel-syntax kunnen bevatten).

Er zijn dus twee oplossingen om het probleem te omzeilen:

• Het bestand opslaan in XLS-formaat
  • Of de inhoud van dit bestand kopiëren en opnieuw plakken met behulp van 'Waarden plakken'.

Geachte heer/mevrouw,

Ik importeerde in Legacy een Excel-blad met formules (voorbeeld: =ARRONDI.SUP(F4*1,8;1) ). Sinds de overgang naar Aruba, resulteert het invoeren van cellen met een formule in een nul in Mercator.

Bestaat er daarvoor een specifieke parameter?