U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Knop "Annuleren" in het Engels of in het Nederlands

0000001646     -      16-12-2010

"OK         ANNULEREN" is de melding die Windows genereert, dus in de taal van Windows.

Hieraan kunnen wij niets wijzigen.


Hallo,

De taal van mercator is het Engels, en bij een wijziging verschijnt bijvoorbeeld het volgende bericht:

"Do not save changes?"

"OK         ANNULEREN"