Memovelden in triggers

0000002530     -      04-10-2015

Direct in SQL Server Management Studio: TEXT veranderen in VARCHAR(8000) of VARCHAR(MAX).
Eerst back-uppen!

Dit kan automatisch worden gedaan via "Geavanceerde Tools / SQL Databank / Structuur Controleren"

Ik krijg een foutmelding dat ik geen velden van het type TEXT mag gebruiken in INSERTED of DELETED, wanneer ik de trigger plaats bij memovelden (ik heb een module die de trigger genereert bij alle CLI-velden (behalve timestamp)). Ik moet de memovelden dan ook laten vallen.

Bestaat er hiervoor een oplossing?