U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Updateassistent : Legacy en Aruba versies

0000000706     -      31-05-2014

De assistent voor de update zal u toelaten om eenvoudig en vlug uw Mercatorconfiguratie aan te passen. Om deze assistent in werking te stellen, moet men over een runtime van 9.0 of 9.0 sp2 beschikken. Dit is het geval indien u beschikt over Mercator versie 6.0 of later. De assistent controleert uw Mercator configuratie en dowloadt de modules die er deel van uitmaken.

1. De runtime 9.0 sp2 moet vooraf geïnstalleerd worden. Het kan worden gedownload vanaf mercator-legacy-en-aruba-omgeving.html

2. MercatorShield moet een maal op de SQL Server geïnstalleerd worden : hoe MercatorShield installeren ?

Een update uitvoeren via de Mercator update assistent:

  • attention Klik op STARTEN om met de assistent te initialiseren .
  • Kies "Het programma uitvoeren vanaf de huidige lokatie". (Dit programma niet installeren op uw harde schijf)
  • Antwoord "JA" op de vraag "Wilt u instwiz.exe uitvoeren?"
  • Vervolledig de verschillende parameters die u worden voorgelegd door de assistent en klik telkens op de knop "Volgende'.
Het is verplicht om dit programma uit te voeren vanaf deze webpagina en niet vanaf een versie die bewaard is op uw harde schijf.

firewallAls deze assistent niet werkt (verstopping door een proxy, firewall, ...), is het zeer gemakkelijk om de update handmatig uit te voeren