U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

De herbevoorradingstabel aanpassen zonder code

0000003196     -      26-04-2024

Mercator 11.0 of hoger maakt het mogelijk om de herbevoorradingstabel aan te passen zonder code te schrijven. Deze functie wordt geconfigureerd in het tabblad "Customizers" van de orderpicking- of productievoorbereidingssequenties.

restock_customizer_N

De basis SQL-query kan worden aangepast via de StringUpdater. Het principe van het aanpassen van de query is hetzelfde als dat uitgelegd op deze pagina. Het toevoegen van kolommen gebeurt ook via de AutoAddCustomColumns. De kolomregels zijn ook van toepassing en kunnen worden geconfigureerd via de ColumnRules.

Er moet rekening worden gehouden met deze punten :

  • De toegevoegde kolommen zijn altijd read-only.
  • Onderbrekingen zijn niet van toepassing.
  • Als de StringUpdater extra kolommen toevoegt vanuit de tabel STOCK, worden deze correct ingevuld bij het invoegen van een nieuw artikel.
  • Als de StringUpdater extra kolommen toevoegt vanuit de tabel FOU, worden deze correct ingevuld bij het invoegen van een leverancier.