U bevindt zich nu op een technische pagina over de software Mercator. Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor professionals van de software Mercator. Wenst u naar algemenere informatie over Mercator door te gaan?


   Deze vraag niet meer stellen

Fout bij opstart van Mercator: "Het toegangspunt ... AdsGetNumActiveLinks is niet gevonden in ... ACE32.DLL"

0000001068     -      20-05-2010

1.

Als Mercator ge├»nstalleerd werd met de lokale resources, moet u dit bestand eerst uitpakken en plaatsen in de directory van deze lokale resources (c:\programmes\mercator\votre_dossier). Dit moet manueel worden uitgevoerd op alle werkposten.

Pas de onderstaande methode (2) pas toe nadat u zich ervan verzekerd hebt dat deze eenvoudige oplossing (1) het probleem niet oplost.


2.

De fout die verschijnt bij de opstart van Mercator: "Het toegangspunt ... AdsGetNumActiveLinks is niet gevonden in ... ACE32.DLL" kan worden gegenereerd door een versieconflict tussen de ADS-resources van Mercator en die van Bob. Om dit te verhelpen, moet men het bestand ACE32D.DLL op de werkpost die de foutmelding geeft, vervangen door het bestand dat beschikbaar is in een van de bestanden op deze pagina. Opgelet: de te gebruiken DLL-versie is afhankelijk van de versie van uw Mercator. Voor Mercatorversies ouder dan de versie 7.15, moet u de versie 7 van het bestand ACE32.DLL gebruiken. Voor latere Mercatorversies moet u het bestand ACE32.DLL versie 9 gebruiken.

Opgelet: deze DLL kan op verschillende plaatsen op uw harde schijf staan.

We raden aan om de bestaande DLL-versie op te slaan vooraleer ze te vervangen.